Vi tror på en verden, hvor HÅB når ud til de fattigste og mest oversete samfund.

100% af alle gaver og donationer går direkte til projekter i Nepal, Kina, Hong Kong og Myanmar.

Vores mission

Mercy Outreach implementerer holistiske sociale projekter, der imødekommer de fysiske, psykiske og åndelige behov hos folk, der bor i fattige og oversete samfund i Nepal, Kina, Hong Kong og Myanmar.

Mercy Outreachs projekter ledes af lokale aktører. Når vi starter et projekt i et nyt land, leder vi efter lokale med lederpotentiale og en passion for at se deres samfund forvandlet. Vi arbejder tæt sammen med det lokale personale for at uddanne, udruste og hjælpe dem med at implementere deres idéer og vision.

Community
Centres

I Myanmar og Nepal driver Mercy Outreach community centre, der er strategisk placeret i områder med akutte behov. Ud fra en vision om at se fornyelse og forvandling i disse samfund tilbyder hvert center uddannelsesprogrammer, kompetenceudvikling, børneklubber, kvindegrupper, maduddeling og forsyning af rent vand, samt et lokalt kirkefællesskab.

Eden

Med over 40 millioner ofre for moderne slaveri overalt i verden er Eden forpligtet til at udfordre nationerne til at handle, indtil alle er sat fri fra seksuelt slaveri.

Hos Eden drager vi omsorg for hele individet med henblik på at forbedre fysisk, følelsesmæssig, åndelig, økonomisk og social trivsel. Vi vandrer sammen med kvinderne, til de er kommet ud af traumer og ind i et liv fuldt af værdighed og håb.

Eden Smykker

Eden Smykker er vores sociale virksomhed, og fra første dag tjener en kvinde, der deltager i Eden-programmet, en fuldtidsløn.

Ved at stå sammen vil vi kunne se samfund blive forandret og liv blive forvandlet.

Vil du være med?