Corona Virus i Myanmar

I Myanmar oplever vi en voldsom påvirkning af samfundet, efterhånden som markeder og banker begynder at lukke. I de områder, vi arbejder i, er 50.000 mennesker netop blevet sendt hjem fra deres arbejde på fabrikker, uden nogen løn eller støtte.

Disse mennesker kommer fra sårbare familier og har lidt eller ingen optjente penge, så de vil snart stå i en krise, efterhånden som fødevare- og sundhedspriserne begynder at stige.Masker kan ikke længere købes i Yangon. Hospitalerne vælger bevist ikke at teste mod Corona virus og benægter at nogen har virussen.

Vores modsvar

I Mercy Outreach er vi klar med en plan for at hjælpe med at bekæmpe de største problemer, som denne mangel på arbejde og basale fornødenheder vil medføre. Vi har allerede købt medicin til at kunne hjælpe 8000 mennesker. Vi planlægger at fremstille og frit distribuere masker til vores omgivende samfund ved hjælp af de eksisterende sy trænings faciliteter. Vores mål er at sy 36.000 masker og uddele dem fra de 8 centre vi har rundt i slummen.

Samtidig er vores kvindegrupper begyndt at masseproducere sæbe og håndsprit, og ialt kommer vi til at fremstille 16.000 flasker. Derudover vil vi distribuere mad gennem vores centre, da vi forudsiger en massiv mangel på mad til de familier vi arbejder med. Vi har allerede købt 7.5 ton ris og bønner, som er nok til mere end 40.000 måltider. Vi producerer og uddeler også plakater med nøgleinformation om, hvordan man kan forhindre og håndtere spredningen af ​​virussen.

Fakta:

– Medicin til 8000 Personer
– 36.000 Masker
– 7.5 ton mad til 40.000 måltider
– 16.000 Flasker sæbe og håndsprit

Vi har brug for din hjælp!

Vi forstår, at dette er en global krise, men desværre lever de fleste mennesker her i Myanmar dag til dag, uden nogen opsparing, og uden deres daglige indkomst vil disse familier få problemer, der strækker sig langt ud over de sundhedsmæssige problemer, som virussen forårsager.

Vi er allerede begyndt at se dette, da mange mennesker allerede har mistet deres indkomst på grund af lukning af fabrikker. Dette vil betyde, at familier bliver tvunget til at lade deres børn deltage i børnearbejde, og vi vil se en støre handel med kvinder i de sårbare områder omkring vores centre.

Vi kan gøre en stor forskel for mange menneskers liv, men vi har brug for din støtte.Vær med ved at klikke på linket her under.Tusind tak for din hjælp!